Винаги носи в себе си памперси  Валерия Георгиева шашна отново

...
Винаги носи в себе си памперси  Валерия Георгиева шашна отново
Коментари Харесай

Още една странност на Валерия от Ергенът ще ви втрещи

Винаги носи в себе си памперси 

Валерия Георгиева шашна още веднъж почитателите си Манекенката, която завоюва сърцето на „ ергена “ Евгени Генчев се похвали, че не излиза без…памперси. Разбира се,предвид нежната й възраст, евентуално на никой не му е минало през мозъка, че са за нея. Тя съобщи и то с голяма доза горделивост, пред публицистите, че те са постоянно с нея и не излиза без памперсите. Та въпросните памперси не били за друго нещо, а за обичаните й кучета и другите бездомни животни,за които се грижи в приюта си в Плевен.

И с които животинки обикаля на всички места по градове и паланки.Те били постоянно разполагаем в нейната чанта, която тя назовава торба.

„ Вчера пътувах с няколко кучета. Много пъти трябваше да им променям памперсите, с цел да не създадат пакост в колата. И целият този антураж постоянно го нося със себе си. Памперсите са наложителни в моята чанта, където постоянно има място и за обичаните ми парфюми “, изясни Валерия Георгиева.

Но фейсбукарите не съумяха да се успокоят до момента в който не попитат по какъв начин реагира на цялата тази обстановка гаджето й Евгени Генчев. Дали и той й оказва помощ да сменя памперсите на животните, които са непрестанно с манекенката.Вал обаче не отговори на това запитване. Защото никой не знае дали двамата още са дружно. Понеже, напоследък нито се следват в обществените мрежи, нито са забелязвани някъде заедно…
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР